MIRESEVINI NE 100 MILIONE!

Do të jeni në gjendje te ruani 100 Milionë lekë?

Mund të menaxhoni emocionet Tuaja dhe të merrni me vete 100 Milionë?

“100 Milionë” është LIVE Game Show i jashtëzakonshëm ku garuesit mund të fitojë - apo të humbin.

Regjistrohuni on line në këtë faqe interneti për të qenë pjesë e lojës LIVE në Top Channel. Apliko për t'u bërë pjesë! Apliko duke klikuar mbi “100 Milionë”!

“100 Milionë” fillon së shpejti në Top Channel.

100 Milion cash për Ju.

Ajo që duhet të bëni është të ruani 100 Milionë!

100 Milionë janë Tuajat, Ju vetëm duhet t'i ruani ato.
100 Milionë eshte nje prodhim i Top Channel dhe Endemol
© 2010