02:15 Serial "Kujdesu per mua" R
03:00 Lajme e Moti
Programi i plote
PUBLICITET
Grekët dhe teoritë e konspiracionit
Nuk është sekret se teoritë e konspiracionit dhe krijimi i legjendave urbane është një "sport", me të cilin angazhohen jashtëzakonisht grekët. Pas çdo personazhi apo historie ata zbulojnë se dikush fshihet, zbulojnë gënjeshtra dhe shtrembërime.

Tito vazhdon të prodhojë turizëm Tito vazhdon të prodhojë turizëm
Varka niset për të arritur në ishullin e ndaluar. Ishujt kroatë, dikur shumica pjesë e shfrytëzimit nga institucionet dhe burrështetasit, tani janë atraksion turistik.

Bum turistik në Greqi Bum turistik në Greqi
Një rritje të jashtëzakonshme të numrit të turistëve po regjistron Greqia, duke shpresuar se kjo do të sjellë edhe rritjen e të ardhurave të ekonomisë së saj të rrënuar.


Më të lexuarat
Temat e ditës
Lindja e Mesme, Ukraina, Reforma territoriale, Tragjedia ajrore, Vjedhja e Bankës, Integrimi, Turizmi
Top Channel 2001-2014
Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i permbajtjes se kesaj faqeje.