17:40 "Pasdite ne Top Channel"
18:32 Game Show
Programi i plote
PUBLICITET

Top Story, Pjesa 1 - 07/06/2012

Pasdite ne TCH, Pjesa 4 - 15/04/2014

Pasdite ne TCH, Pjesa 3 - 15/04/2014

Pasdite ne TCH, Pjesa 2 - 15/04/2014

Pasdite ne TCH, Pjesa 1 - 15/04/2014

Permbledhje Ditore BB7, Pjesa 3 - 15/04/2014


Permbledhje Ditore BB7, Pjesa 2 - 15/04/2014

Permbledhje Ditore BB7, Pjesa 1 - 15/04/2014

Wake Up, Pjesa 3 - 15/04/2014

Wake Up, Pjesa 2 - 15/04/2014

Wake Up, Pjesa 1 - 15/04/2014


Procesi Sportiv, Pjesa 3 - 14/04/2014

Procesi Sportiv, Pjesa 2 - 14/04/2014

Procesi Sportiv, Pjesa 1 - 14/04/2014

Shqip, Pjesa 3 - 14/04/2014

Shqip, Pjesa 2 - 14/04/2014


Shqip, Pjesa 1 - 14/04/2014

Fiks Fare, Pjesa 3 - 14/04/2014

Fiks Fare, Pjesa 2 - 14/04/2014

Fiks Fare, Pjesa 1 - 14/04/2014

Pasdite ne TCH, Pjesa 4 - 14/04/2014


Pasdite ne TCH, Pjesa 3 - 14/04/2014

Pasdite ne TCH, Pjesa 2 - 14/04/2014

Pasdite ne TCH, Pjesa 1 - 14/04/2014

Permbledhje Ditore BB7, Pjesa 3 - 14/04/2014

Permbledhje Ditore BB7, Pjesa 2 - 14/04/2014


Permbledhje Ditore BB7, Pjesa 1 - 14/04/2014

Wake Up, Pjesa 3 - 14/04/2014

Wake Up, Pjesa 2 - 14/04/2014

Wake Up, Pjesa 1 - 14/04/2014

E Diell, Pjesa 9 - 13/04/2014


E Diell, Pjesa 8 - 13/04/2014

E Diell, Pjesa 7 - 13/04/2014

E Diell, Pjesa 6 - 13/04/2014

E Diell, Pjesa 5 - 13/04/2014

E Diell, Pjesa 4 - 13/04/2014


E Diell, Pjesa 3 - 13/04/2014

E Diell, Pjesa 2 - 13/04/2014

E Diell, Pjesa 1 - 13/04/2014

Fans' Club BB7, Pjesa 4 - 12/04/2014

Fans' Club BB7, Pjesa 3 - 12/04/2014


Fans' Club BB7, Pjesa 2 - 12/04/2014

Fans' Club BB7, Pjesa 1 - 12/04/2014

Portokalli, 13/04/2014 - Skrapi, Muli dhe nxenesit (Babai i Franceskes)

Portokalli, 13/04/2014 - Show Biss (Te ka hyp vetja ne qef)

Portokalli, 13/04/2014 - Romir Zalla monolog (Monologu per kameramanin)


Portokalli, 13/04/2014 - Ramadani, Qeraxheshat dhe Django

Portokalli, 13/04/2014 - Radio Kashari dhe Kandidati per Drejtor

Portokalli, 13/04/2014 - Poetet dhe kolegu poet (Rrogozhina)

Portokalli, 13/04/2014 - Perceptimet per lekun

Portokalli, 13/04/2014 - Optimistja (8 muaj ti kemi falur)

Top Channel 2001-2014
Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i permbajtjes se kesaj faqeje.