13:10 "100 Milione" R
14:00 TN "Guximi i nje gruaje"
Programi i plote
PUBLICITET

Pasdite ne TCH, Pjesa 3 - 08/06/2012

Wake Up, Pjesa 3 - 22/04/2014

Wake Up, Pjesa 2 - 22/04/2014

Wake Up, Pjesa 1 - 22/04/2014

Procesi Sportiv, Pjesa 3 - 21/04/2014

Procesi Sportiv, Pjesa 2 - 21/04/2014


Procesi Sportiv, Pjesa 1 - 21/04/2014

Shqip, Pjesa 3 - 21/04/2014

Shqip, Pjesa 2 - 21/04/2014

Shqip, Pjesa 1 - 21/04/2014

Fiks Fare, Pjesa 3 - 21/04/2014


Fiks Fare, Pjesa 2 - 21/04/2014

Fiks Fare, Pjesa 1 - 21/04/2014

Pasdite ne TCH, Pjesa 4 - 21/04/2014

Pasdite ne TCH, Pjesa 3 - 21/04/2014

Pasdite ne TCH, Pjesa 2 - 21/04/2014


Pasdite ne TCH, Pjesa 1 - 21/04/2014

Permbledhje Ditore BB7, Pjesa 3 - 21/04/2014

Permbledhje Ditore BB7, Pjesa 2 - 21/04/2014

Permbledhje Ditore BB7, Pjesa 1 - 21/04/2014

E Diell, Pjesa 9 - 20/04/2014


E Diell, Pjesa 8 - 20/04/2014

E Diell, Pjesa 7 - 20/04/2014

E Diell, Pjesa 6 - 20/04/2014

E Diell, Pjesa 5 - 20/04/2014

E Diell, Pjesa 4 - 20/04/2014


E Diell, Pjesa 3 - 20/04/2014

E Diell, Pjesa 2 - 20/04/2014

E Diell, Pjesa 1 - 20/04/2014

Wake Up, Pjesa 3 - 21/04/2014

Wake Up, Pjesa 2 - 21/04/2014


Wake Up, Pjesa 1 - 21/04/2014

Portokalli, 20/04/2014 - Romir Zalla monolog (Festa e beqarise)

Portokalli, 20/04/2014 - Himni i Portokallise

Portokalli, 20/04/2014 - Burgu (Hajduti me shkolle)

Portokalli, 20/04/2014 - Skrapi dhe nxenesit (Femijet ne rajon)


Portokalli, 20/04/2014 - Skifteri (Kostumi i Karabienierit)

Portokalli, 20/04/2014 - Show biss (Realizimi i klipit)

Portokalli, 20/04/2014 - Sazan Guri (Te drejtat e qenve)

Portokalli, 20/04/2014 - Ramadani Qeraxhiet (Grindja e vajzave)

Portokalli, 20/04/2014 - Radio Kashari dhe Kryetari i komunes


Portokalli, 20/04/2014 - Poetet (Poezia Shkodrane)

Portokalli, 20/04/2014 - Perceptimet (Mjetet e transportit)

Portokalli, 20/04/2014 - Optimistja (Nuk rregullohen spitalet me facebook)

Portokalli, 20/04/2014 - Kukullat (Martesa)

Portokalli, 20/04/2014 - KLD (Keshilli i lekeve te drejtperdrejta)


Portokalli, 20/04/2014 - Gentian Hazizi monolog (Kalceto me shoket)

Portokalli, 20/04/2014 - Editoriali (Ne vendi i pare ne bote)

Portokalli, 20/04/2014 - Drejtori kamarier (Nga poshte lart)

Portokalli, 20/04/2014 - Bukra Luzja (Shpjegimi i parase)

Portokalli, 20/04/2014 - Baleti

Top Channel 2001-2014
Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i permbajtjes se kesaj faqeje.