17:40 "Fans Club"
19:30 Lajmet e Moti
Programi i plote
PUBLICITET

Portokalli, 28/04/2013 - Baleti i hyrjes

Portokalli, 13/04/2014 - Skrapi, Muli dhe nxenesit (Babai i Franceskes)

Portokalli, 13/04/2014 - Show Biss (Te ka hyp vetja ne qef)

Portokalli, 13/04/2014 - Romir Zalla monolog (Monologu per kameramanin)

Portokalli, 13/04/2014 - Ramadani, Qeraxheshat dhe Django

Portokalli, 13/04/2014 - Radio Kashari dhe Kandidati per Drejtor


Portokalli, 13/04/2014 - Poetet dhe kolegu poet (Rrogozhina)

Portokalli, 13/04/2014 - Perceptimet per lekun

Portokalli, 13/04/2014 - Optimistja (8 muaj ti kemi falur)

Portokalli, 13/04/2014 - Kryetari i komunes (Ura)

Portokalli, 13/04/2014 - Kenga Kastriot Tusha dhe Eneda Tarifa


Portokalli, 13/04/2014 - Himni i Portokallise

Portokalli, 13/04/2014 - Gjini (PD vetem me gra)

Portokalli, 13/04/2014 - Gentian Hazizi monolog (Ne SPA)

Portokalli, 13/04/2014 - Editoriali (Kryeministri ne gjunje)

Portokalli, 13/04/2014 - Burgu (Sezoni i ofertave)


Portokalli, 13/04/2014 - Bukra Luzja Polici (Shpjegimi i shenjave te qarkullimit)

Portokalli, 13/04/2014 - Baleti

Portokalli, 13/04/2014 - Baleti i hyrjes (Karnaval de Brasil)

Portokalli, 13/04/2014 - Babe e bir dhe Eneda (Vrap nga liqeni)

Portokalli, 13/04/2014 - AMC dhe Letra e Tan Brahimit


Portokalli, 06/04/2014 - Skrapi dhe nxenesit (Ndarja nga i dashuri)

Portokalli, 06/04/2014 - Skifteri (Ne dollap)

Portokalli, 06/04/2014 - Show biss dhe Gazmend Paja (Do marr ciften)

Portokalli, 06/04/2014 - Romir Zalla monolog (Ulja e te ftuarve neper dasma)

Portokalli, 06/04/2014 - Ramadani Qeraxheshat (Bluza e Skenderbeut te Korces)


Portokalli, 06/04/2014 - Radio Kashari dhe Rezart Veleshnja (Tek drejtori)

Portokalli, 06/04/2014 - Poetet (Poezia e Gjirit te Lalzit)

Portokalli, 06/04/2014 - Perceptimet per punesimin

Portokalli, 06/04/2014 - Optimistja (Parkingu i spitalit)

Portokalli, 06/04/2014 - Kukullat (MasterChef)

Top Channel 2001-2014
Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i permbajtjes se kesaj faqeje.