14:05 Serial "Nikita" R
15:00 Lajme e Moti
Programi i plote
PUBLICITET

Portokalli, 25/05/2014 - Himni i Portokallise

Portokalli, 25/05/2014 - Bukra Luzja Eneda (Grindja)

Portokalli, 25/05/2014 - Skrapi dhe nxenesit (Dita e fundit e shkolles)

Portokalli, 25/05/2014 - Kandidati per drejtor (Pushimet)

Portokalli, 25/05/2014 - Kolazhi i kengeve Iliriana Basha, Eneda, Salsano , Gazmend Paja


Portokalli, 25/05/2014 - Babe e bir (Ne plazh)

Portokalli, 25/05/2014 - Poetet (Poezia parlamentare)

Portokalli, 25/05/2014 - Show biss (Ndarja e grupit)

Portokalli, 25/05/2014 - Ramadani Qeraxhiet (Vajzat kane pire)

Portokalli, 25/05/2014 - Gentian Hazizi monolog (Perimet bio)


Portokalli, 25/05/2014 - Skifteri (Shtepia e plakes)

Portokalli, 25/05/2014 - Romir Zalla monolog (Termeti ne dasem)

Portokalli, 25/05/2014 - Radio Kashari dhe Vesa Luma

Portokalli, 25/05/2014 - Optimistja (Ndihma e shpejte neper plazhe)

Portokalli, 25/05/2014 - Kryetari i Komunes Eneda Salsano (Buxheti)


Portokalli, 25/05/2014 - Kolazhi Vesa Luma dhe Eneda Tarifa

Portokalli, 25/05/2014 - Falenderimi per AMC

Portokalli, 25/05/2014 - Editorial (Kodi Portokalli)

Portokalli, 25/05/2014 - Django Muli (Oferta per pune)

Portokalli, 25/05/2014 - Burgu dhe tre femrat (Njohjet me gazete)


Portokalli, 25/05/2014 - Baleti pantomime me trupen e aktoreve te Portokallise

Portokalli, 25/05/2014 - Baleti i hyrjes (Karnaval de Brasil)

Portokalli, 25/05/2014 - Baleti i djemve (Osman Taka)

Portokalli, 18/05/2014 - Skrapi dhe nxenesit (Ora e fiskultures)

Portokalli, 18/05/2014 - Optimistja (Dita e infermiereve)


Portokalli, 18/05/2014 - Show Biss (Para studenteve)

Portokalli, 18/05/2014 - Ramadani dhe Qeraxhiet (Turizmi ne Tirane)

Portokalli, 18/05/2014 - Radio Kashari (Renia e avionit)

Portokalli, 18/05/2014 - Poetet (Telefonata e gruas)

Portokalli, 18/05/2014 - Perceptimet (Korruptimi)

Top Channel 2001-2014
Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i permbajtjes se kesaj faqeje.